НАРОДНИ ТАНЦИ ЗА ДЕЦА

Мили деца и родители от 10 януари 2017 г. /вторник/ от 16:00 ч. откриваме група по народни танци за деца.

Репетиции всеки вторник от 16:00 ч.
Ръководител и хореограф Галина Ангелова, клуб по народни танци Тропанка.
Ще работим с децата с любов и благост, така че да придобият знания за обичайте, танца, музиката, естеството на нещата.

Месечна такса 20 лв., при участие и в дейностите за деца в БлагоТворниците 30 лв.
За записване и повече информация на тел. 0888658157.

Съботните БлагоТворници са насочини към разгръщане на творческия потенциал при децата-творчество, игри, приказен свят, музика, рисуване, хранене.

В понеделник на БлагоТворниците, дейностите са свързани с изучаване на чужд език/английски, немски/ по интерактивен начин, игри, музика, естествени методи.

В сряда на БлагоТворниците се изучават природни науки, силата и възействието на четерите елемента/земя, вода, въздух, огън/, история и археология, природните закони.

Холистичен център “Здраве и Хармония” организира образователни и практически занимания с деца.

Системата на работа е по педагогическа, психофизиологична програма и представлява вече доказали своето благотворно въздействие методи, правила и техники, които по един цялостен и напълно естествен начин могат да развиват и образоват детския организъм!

Подобрява се възприемането и обмяната на информация със заобикалящия ни свят, което повишава жизнеността и отваря нови хоризонти пред умственото и духовното съзряване на децата ни.
Децата са в благоприятна среда на любов и разбиране, която развива техните умения, дарби, потенциал.

Работим с естествени материали, помощни средства за самозащита, естествени движения, разговори, игри, приказки с поуки, танц, спорт, работилници.

Процесът е цялостен и достъпен, децата се развиват и образоват, за да станат разумни хора.

Това е единствено по рода си и по никакъв  начин не се обвързва със занималнята в училищата. Тук децата имат възможност да комуникират свободно, да изследват интересите си, да откриват нови черти от себе си и да анализират какво и защо предпочитат.  Организираните мероприятия и дейности от всякакво естество, значително подобряват социалните умения и помагат на детето да навлезе в обществения свят и преди всичко да се концентрира върху своите интуитивни избори и разбирания за естеството и природата на нещата.