Шунгит - Холистичен център Здраве и хармония

Масажи и терапии

Познат още от древността, масажът е един от най-приятните и ефикасни методи за стимулиране обмяната на вещества, подобряване функциите на организма и възстановяване. Освен това масажа действа отпускащо и успокояващо при различни болести и на всички системи и органи в човешкия организъм, освобождавайки тялото от безпокойства, страх, притеснение.

Масажа в Холистичен център Здраве и Хармония се прави с ароматни био масла, които допълнително влияят ползотворно на тялото. Ароматите имат изключително тонизиращо и цялостно действие, създават чувство на удовлетворение и наслада.

Масажите, които предлага Холистичен център Здраве и Хармония представляват релаксиращи терапии, включващи: масаж, аромотерапия, кристалотерапия, терапия с топли шунгитови къмъни. Цялостен процес на отпускане и възстановяване. Премахват блокажи, схващания, отпускат тялото, подобряват кръвообръщението. Влияят благотворно на физическото и психическото състояние. Най-лесният начин да се справим със стреса и да се отпуснем.

Видове терапии:

  • Арома терапия 90 мин.-включва масаж на цяло тяло с ароматен балсам, ароматерапия, кристали. Отпуска, тонизира, успокоява, въздейства благоприятно на физиката и психиката. Цена 28,00 лв.

 

  • Терапия с топли шунгитови камъни 90 мин. –   включва балийски масаж на цяло тяло, ароматерапия, поставяне на топли шунгитови камъни на местата на енергийните центрове в тялото или на място, където има проблем. Стимулира обмяната на веществата, подобряване функциите на организма, възстановяване и тонизиране на кожата. Освен това масажът действа отпускащо на всички системи и органи в човешкия организъм, освобождава душата от безпокойства, страх, притеснение и други негативни чувства.
    Шунгитът, освен всичко друго, е камък-утешител, камък, приемащ и трансформиращ. Цена 35.00 лв.

 

  • Терапия ЕСЕН 90 мин. – включва спа терапия на стъпалата със соли и масаж, топъл чай, цялостен масаж, който продължава от краката нагоре към главата, ароматерапия с масло от гроздови семки и етерично масло по избор, кристалотерапия. Постига се цялосто въздействие върху тялото и психиката, процесите са на всички нива и системи. Тялото се отпуска, ума почива, усеща се цялостен мир, хармония, благост. Цена 40.00 лв.

 

  • Балийски масаж 60 мин. – масаж на цяло тяло, движенията са по-плавни и въздействат отпускащо и благо. Масажа тонизира кожата, подобрява кръвообръщението, отпуска мускулите и успокоява нервната система. Цена 28,00 лв.

 

  • Терапия „Здрави мускули стави“ – терапията се осъществява с масло, в състава на което има масла от гроздови семки, уинтъргрийн, черен пипер, джинджифил, лавандула и кипарис, което благоприятства отпускането на мускули и стави. Предизвиква приятен, затоплящ ефект, хидратира кожата и оставя чувство на облекчение. Подобрява подвижността на тялото. Маслото от гроздови семки подхранва, овлажнява, тонизира и омекотява кожата. Композицията от етерични масла отпуска тялото и духа. След нанасяне се усеща лекота! Цена 35,00 лв.